SIELOS 2011

Raktažodžiai:

Lapkričio 26 d. Kėdainiuose vyks šiuolaikinės krikščioniškos muzikos festivalis SIELOS.
Ar ketinate dalyvauti?

Vilma portretas

Sielos

Na, kadangi jau taip netoli, tai planuojam keliaut į Kėdainius :)) Važiuosim palaikyt draugų KVJK'iečių :)) (Na, o paskui ir visų kitų, besimeldžiančių)

gabi31 portretas

Pasidalinkite... :)

Pasidalinkite... :)

lauralulu portretas

Sielos 2011

Viskas buvo labai faina, įspūdžiai geri, tik visą dieną skauda kaklą :D

antanas portretas

Atgaiva

Krikščioniškos muzikos festivalis "Sielos" - atgaiva mano širdžiai.

Kai ruošėmės važiuoti buvo daug aukos. Agnė susirgo, kad galėtų važiuoti Šarūnas. Gina pakliuvo į ligoninę, kad galėtų važiuoti Kamilė. Sonatai susiklostė nepalankios aplinkybės, kad galėtų važiuoti Rūta. Labai džiaugiuosi, kad Žilvinas apsisprendė paskutinėm minutėm. Kun. Mykolas buvo paskendęs darbuose ir negalėjo ištrūkti.

Diena buvo niūroka (oro sąlygos). Bet nuotaika buvo gera. Ignalinos klebonas mus palaimino. Važiavom su Viešpaties palaiminimu :)

Buvo labai daug nuoširdumo, pasidalinimo, susipažinau su Ignalinos jaunimu.

antanas portretas

Degalinės reklama :)

Su Ignalinos degaline yra negeri dalykai.

Kai Palūšėje buvo stovykla ir mes su kryžiumi iš Ignalinos bažnyčios grįžinėjome atgal, sutikom pilną automobilį apgirtusių žmonių. Jie klausė kokį tikslą mes turime nešdami kryžių. Aš tvirtai žinojau atsakymą, bet atsakyti būčiau nesugebėjęs, nes norėjosi tiek daug pasakyti. O jiems visiškai nesinorėjo mūsų klausyti.

Grįždamas iš krikščioniškos muzikos festivalio "Sielos" pamačiau, kad neužteks degalų ir užvažiavau į Ignalinos degalinę. Ten buvo du automobiliai pilni girtų žmonių. Man einant susimokėti vienas vos neužkabino, kažką labai piktai drėbtelėjo. Kai susimokėjau, ėjau į automolilį. Jie atsitolinę nuo degalinės vieni stovėjo, kiti lakstė ir šūkavo "eta naša tiritorija". Labai akivaizdžiai jaučiau, kad visi šitie šūkaliojimai skirti man. 

Justinatas portretas

Sielos

Iš tiesų tikėjaus daugiau... Viskas man buvo gana paviršutiniška. Galbūt man trūko Mišių. Galbūt man trūko susikaupimo. Galbūt mane trikdė aplinkinių šurmulys. Galbūt trūko bendrumo. Kas tikrai liko manyje tai „Unity worship" šlovinimas. Kai jie šlovino, ten buvo daug Šventosios Dvasios! Iš jų tikrai galima mokytis.

Labai patiko sutikti seniai matytus veidus! :)) 

gabi31 portretas

Nepykit!

Nepykit! Bet nesigailiu, kad nevažiavau į "Sielas". Visų grįžusių iš festivalio nuomonės skyrėsi.
Mums buvo labai gera šeštadienį. Mes buvome penkiese ir buvo nuostabu :)

paulina portretas

Sielos

Oi buvo labai faina!!!! Truputį šokom, bet daugiausia giedojom :) Labiausiai patiko šlovinimo salėje, nes tikrai buvo gražu, gera klausyti krikščioniškos muzikos :) Ir šiaip buvo JĖGA būti ten, nes ne tik linksmai pabuvau, bet ir sutikom gerų pažįstamų mūsų draugų iš piligriminio žygio! :)

Karolism portretas

Sielos

Man tai labiausiai patiko "Unity worship". Ir šiaip, šlovinimo scena man geriausia buvo ;]

Tomas portretas

Hmz...

Kažkaip nežinau net ką ir bepasakyt. Tikėjausi, kaip ir Justas sakė, kažko daugiau, giliau..
Čia būtent apie Šlovinimą: atrodė taip, kad ten susirinkusi publika labiau garbino ne Dievą, bet tuo metu šlovinančią grupę... Per mažai susikaupimo :)

Kornelija portretas

Mhm...

Pritariu Tomui ir Justinui - aš taip pat tikėjaus daug daugiau. Manau, kad iš to noro padaryt grandiozišką renginį buvo persistengta šiek tiek. Kiekybės daug, o kokybės... Nelabai:) Tiesa, buvo tikrai šaunių atlikėjų, kurie šlovinimu tikrai skelbė Gerąją naujieną ir neužmiršo, dėl ko viskas vyksta. Turbūt tai labiausiai ir džiugino. Daugiakultūriame centre vykusi programa buvo, manau, unikaliausia ir, turbūt, labiausiai kviečianti į maldą (bent jau kiek man teko matyti/girdėti) ir dar jau minėti "Unity worship":) 
Taip pat, kiek galiu pasakyt iš dalyvio pusės, tai buvo nemažai nesklandumų su techniniais dalykais... Kurie tikrai trukdė...
Bet! Tikrai buvo ir gražių akimirkų - juk viskas didesnei Dievo garbei:)) Tačiau, lyginant su pernai metų Sielomis Utenoje, manau, daug labiau pasiteisinęs dalykas tos dvi scenos. Ypač kai viena iš jų buvo bažnyčioje - visiškai kitokia atmosfera, kitoks žmonių nusiteikimas. Turbūt to labiausiai ir trūko šiemet. 
Ir visgi, buvo verta ten būti. Dėl tų gražių akimirkų ir Dievo veikimo ženklų:) 
Padrikai aš čia. Bet dabar mintys galvoje būtent tokios. Padrikos.:}

web sprendimas c-4